Vår vision

Vi satsar på utveckling
Vi satsar alltid stora resurser på utveckling och support. Genom erfarenhet och förnyelse kan vi leverera ett unikt system som hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet.

Flexibilitet och helhet
Vi är ensamma om att leverera ett fullständigt system. Med Incit Xpand får du ett enda system för ekonomi och fastighetsförvaltning – och en enda leverantör.

Vi förstår dina behov
Våra kunniga verksamhetskonsulter anpassar systemet efter våra kunders önskemål. Vårt mål är hela tiden att våra kunder ska få det bästa systemet utifrån deras behov.


Utmärkelser & Partners:

 

“Incit Xpand är en utvecklad och stabil produkt, som kommer att fortsätta att utvecklas i linje med kunders önskemål och tekniska framsteg.

Tillsammans digitaliserar vi fastighetsbranschen för framtiden.”

 

Niclas Oddsberg, CEO, Incit AB

Historik och framtid

Ett ben i ursprunget – det andra i framtiden
REPAB, kort för Rolf Eriksson Produktionsplanering AB, bildades 1966. Grundarna, Rolf Eriksson och Ingvar Håkman, var båda pionjärer med bakgrund inom entreprenadverksamhet. Företaget som startades som en konsultbyrå utvidgades under 70-talet till att omfatta konsultverksamhet inom fastighetsförvaltning.

Vi har en unik utvecklingsfilosofi
Ända sedan starten har vi satsat stora resurser på utveckling och support. Innovation och lyhördhet är nycklarna till vår framgång. Idag är vi marknadsledare i branschen och vi levererar kompletta system på internationella marknader.

Våra värderingar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
Vad gäller ditt ärende?