Tillsammans digitaliserar vi fastighetsbranschen

I och med att Incit är en del av en större internationell koncern, har våra medarbetare goda utvecklingsmöjligheter och vi samarbetar i gemensamma internationella utvecklingsprojekt. Därmed kan vi erbjuda det bästa av två världar: det lilla företagets flexibilitet och det stora företagets muskler.

Skicka gärna en spontanansökan om vi i nuläget inte har någon tjänst som passar just dig.

 

  • HÄRLIGT TEAM
  • HÖGT I TAK
  • GRYM UTVECKLING
  • FRIHET UNDER ANSVAR
  • MÖJLIGHET ATT PÅVERKA

 

 

CFO till Incit

Som CFO på INCIT kommer du få vara med på en mycket spännande resa. Vi söker en affärsinriktad och driven CFO som skall vara med och effektivisera ekonomiavdelningen. Du kommer samtidigt vara delaktig och se över affärsverksamheten för att fortsätta bolagets förändringsresa. Du ingår i bolagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. I rollen som CFO kommer du ha ansvaret för bolagets ekonomifunktion, som idag består av fyra personer.

Läs mer

Vi söker en HR Business Partner

Har du erfarenhet av HR-utveckling och har goda kunskaper inom HR-frågor? Vi söker en engagerad medarbetare med passion för HR-utveckling och en stark kund- och serviceorientering. Du kommer att arbeta som lokal HR-ansvarig i en internationell miljö.

Läs mer

Knivskarpa konsulter till Incit Xpand

Incit expanderar kraftigt och letar efter nya konsulter till vårt affärssystem Incit Xpand. Vill du vara med och driva fastighetsbranschen framåt samtidigt som du utvecklas och får jobba med kompetenta medarbetare? Då kanske du är den vi söker.

Läs mer

Konsulter till affärssystemet Incit Xpand till Göteborg och Stockholm

Incit expanderar kraftigt och letar efter konsulter till vårt affärssystem Incit Xpand. Vill du vara med och driva fastighetsbranschen framåt samtidigt som du utvecklas och får jobba med kompetenta medarbetare? Då kanske du är den vi söker till vår nya eftermarknadsavdelning.

Läs mer
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
Vad gäller ditt ärende?