Manfred Alfen

Styrelseordförande
CEO, Aareon AG
Mainz, Tyskland

Dr Manfred Alfen började på Aareon i mars 2002, efter
11 år på EDS Deutschland. På EDS Deutschland utsågs Manfred till CEO efter att ha haft flera olika ledande positioner både i Tyskland och utomlands.


Christian Schmahl

Styrelseledamot
CFO, Aareon AG
Mainz, Tyskland

Christian Schmahl började på Aareon AG i mars 2012. Dessförinnan var Christian CFO på T-Online, en affärsenhet inom Deutsche Telekom AG.


Hans-Georg Schneider

Styrelseledamot
Aareon AG
Mainz, Tyskland

Hans-Georg Schneider började 1981 som systemutvecklare och har sedan fortsatt på Aareon i olika chefspositioner, så som utvecklingschef för affärssystem, marknadschef på Aareon Deutchland GmbH och numera som Exceutive Vice President Aareon AG.


Torsten Rau

Torsten Rau
Styrelseledamot
Director International Operations, Aareon AG
Mainz, Tyskland

Torsten Rau började på Aareon Group 2014 som chef för Aareons International Operations. Dessförinnan hade Torsten olika ledande roller i det internationella bolaget Kion och även varit CEO i olika europeiska länder på Apcon IBS. Torsten Rau har också arbetat som lektor vid universitetet i Paris I (Pantheon).


Sune Nilsson

Styrelseledamot
Göteborg

Grundare av Sigma Solutions AB,
Managing Director och Group Manager, Sigma 2001-2008

Övriga styrelseuppdrag: Styrelseordförande i Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän, Almi Väst AB och även STS Travel Schools AB och styrelseledamot i Länsförsäkringar AB.


Niclas Oddsberg

Niclas Oddsberg
CEO Incit AB

Niclas har en gedigen bakgrund från olika ledande befattningar i Sverige och utomlands. Närmast kommer han ifrån IBM där han har var ansvarig för dess konsultverksamhet inom marknadsföring, kundanalys och digitala kanaler i Australien och Nya Zeeland.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
Vad gäller ditt ärende?